Flex Property Flex Property Flex Property Flex Property Flex Property Flex Property Flex Property Flex Property Flex Property Flex Property Flex Property

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over Flex Property

Koop en profiteer van investeringsaftrek!

Wanneer u als ondernemer dit jaar een bedrijfsunit of opslagunit koopt dan betaald de overheid hieraan mee! U kunt dan profiteren van een Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) van minimaal 28%.

Met de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek wil de overheid investeringen met een beperkte omvang stimuleren, met name voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. De FT en FS units van Flex Property behoren tot de voorwaarden in de (KIA). Een mooie kans waarvan u nog steeds van kunt profiteren.

Voor investeringen vanaf € 55.249,- tot € 102.311,- geldt een investeringsaftrek van € 15.470,-.

Kijk op de website van de belastingdienst onder KIA of neem contact op voor meer informatie.

OPEN DAG: ELKE ZATERDAG VAN 9.00 - 12.00 UUR!

Zaterdag is er weer gelegenheid om het project Flex Property vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. U bent van harte welkom!

Flex Property in beeld bij de WOS!

Flex Property in beeld bij de WOS!

OPEN DAG FLEX PROPERTY 6 en 20 NOVEMBER

Woensdag 6 en 20 NOVEMBER is er weer gelegenheid om het project Flex Property vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. U bent van harte welkom!

Goed bezochte Open Dag Flex Storage units

Tijdens de afgelopen open dagen van woensdag 26 juni en 3 juli hebben diverse mensen kennis gemaakt met de opgeleverde Flex Storgae units.

Bent u zelf nog niet in de gelegenheid geweest om te komen kijken?

Bel gerust met Malkenhorst Makelaars om op afspraak vrijblijvend te komen bezichtigen.

OPEN DAG FLEX STORAGE 26 JUNI EN 3 JULI VAN 17.00 - 19.00 UUR!

Om u kennis te laten maken met fase 1 van Flex Property, de 10 opslagunits, heten wij u woensdag 26 juni en 3 juli van 17.00 - 19.00 uur van harte welkom voor een kijkje op de locatie.

Bent u op zoek naar een opslagunit, of bent u slechts belangstellend naar wat er van het gebouw geworden is?

U bent altijd van harte welkom en kunt zonder afspraak langskomen om kennis te nemen van de vele mogelijkheden van dit project. 

Fase 1 'Flex storage' is afgerond en opgeleverd.

Fase 1 van het project Flex Property is inmiddels opgeleverd. De eerste eigenaren en huurders hebben hun intrek genomen in het project dat uit totaal 10 opslagunits, 9 bedrijfsunits en diverse flexibele kantoorunits bestaat.

De eerste fase bestaande uit de 10 opslagunits is binnen de gestelde planning opgeleverd. Het project onderscheidt zich door zijn hoogwaardig opleveringsniveau, waarbij standaard alle uints voorzien zijn van een verdiepingsvloer.

Naar verwachting zal medio 3e kwartaal gestart worden met de realisatie van de bedrijfsunits.

Neem voor meer informatie contact op met Malkenhorst Makelaars via 0174 - 628 628 of info@malkenhorstmakelaars.nl.

BOUW GESTART!

Maandag 7 januari is er gestart met de realisatie van fase 1 van het project Flex Property in ’s-Gravenzande op de hoek Franklinstraat / Fultonstraat. Het project bestaat uit diverse opslagunits, bedrijfsunits en een multifunctioneel kantoorgebouw die zowel te koop als te huur worden aangeboden tegen aantrekkelijke voorwaarden. 

De eerste fase betreft de realisatie van de Flex Storage units. De bouwtijd bedraagt circa 4 maanden. Er zijn nog units beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij Malkenhorst Makelaars 0174-628 628 of op deze website.

Succesvolle open dag

Afgelopen zaterdag 17 november is de open dag van Flex Property weer goed bezocht. Er zijn diverse gesprekken gaande met potentiële huurders en kopers.

Bent u ook geïnteresseerd? Neem dan contact op met Malkenhorst Makelaars voor een aanbieding op maat. Groot, klein, kopen of huren, wij verzorgen voor u op maat een scherpe aanbieding!

OPEN DAG ZATERDAG 17 NOVEMBER VAN 11.00 - 13.00 UUR

Zaterdag 17 november bent u van harte welkom tijdens de open dag op de projectlocatie. U kunt zich vrijblijvend laten informeren over het project en de vele mogelijkheden die er zijn. De koffie staat klaar!

SUCCESVOLLE EERSTE KENNISMAKING

Zaterdag 21 juli was er op locatie een open dag voor de ondernemers uit de buurt en geinteresseerden in het project. Deze eerste kennismaking met het project is succesvol verlopen met veel positieve reacties van de bezoekers.
De eerste serieuze aanvragen zijn een feit.

KENNIS MAKEN MET FLEX PROPERTY

Zaterdag 21 juli tussen 11.00 en 13.00 uur bent u van harte welkom om kennis te maken met het project Flex Property. Op de locatie kunt u zich vrijblijvend laten informeren over het project.